Hotelliin

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Majoitu mukavasti lähellä Kuopiorock -aluetta ja nauti olostasi.

Yhteystiedot

Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio
puh. +358 (0)10 762 9500
(puhelun hinta 0,0835 €/
puhelu + 0,1209 €/min, alv 24%)
e-mail: sales.kuopio@sokoshotels.fi
www.sokoshotels.fi

 

Muita alueen hotelleja, kesäkoteja, matkustajakoteja ja hostelleja voi katsella tämän hienon sivuston kautta:  www.kuopiotahko.fi

Leirintäalueelle

Festivaalilla on oma leirintäalue, joka sijaitsee festarialueen läheisyydessä Kuopionlahden kentällä (Osoite Vuorikatu 1). Leirintäalue aukeaa torstaina klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina klo 12.

Leirintäalueella voit majoittua joko teltassa tai caravanautossa/vaunussa. Leirintä on tarkoitettu vain Kuopiorockin asiakkaille, joten jokaisella majoittujalla on oltava voimassaoleva kahden tai kolmen päivän festivaalilippu/ranneke. Kolmen päivän festivaalilipulla voi majoittua torstaista lähtien, ja  pe-la lipulla voi majoittua leirintäalueella perjantaina klo 12 lähtien. Yhden päivän lipulla ei voi majoittua leirintäalueella. Festivaalilipun lisäksi jokainen majoittuja tarvitsee myös henkilökohtaisen leirintälipun. Mikäli haluat tuoda alueelle auton tai tai caravanauton/vaunun, tulee jokaiselle ajoneuvolle ostaa lisäksi oma lippunsa. Eli, otetaanpa pari esimerkkiä:

Lissu, Pena ja Matti tulevat leirintäalueelle ja yöpyvät samassa teltassa torstaista sunnuntaihin. He tulivat Kuopioon bussilla, eli autopaikan tarvetta ei ole. Heillä täytyy olla: 3 x leirintälippu SEKÄ 3 x 3 päivän festivaalilippu. Simppeliä, eikö?

Leirintäalueella haluaa majoittua perjantaista sunnuntaihin nelihenkinen Savolaisen perhe. Savolaiset ovat tapansa mukaan lähteneet liikkeelle matkailuautolla. Savolaisten ukko ostaa täten hampaita kiristellen: 4 x leirintälippu, 1 x caravan -paikka sekä 4 x kahden pävän festivaalilippu. Sit vaan festareille, jihuu!

Liput: leirintälippu 30€ / hlö (max. 4 hlö / telttapaikka)
Ajoneuvot: autopaikka 40€ (loppuunmyyty)  / caravan 50€ (loppuunmyyty)

Leirintä- ja festivaaliliput myy: Tiketti ja Lippupiste

TURVALLISUUS

Leirinnässä on tiettävästi rento meininki, ja siellä saa rokkikukot nautiskella autenttisesta festarifiiliksestä Kallaveden tuntumassa. Jotta kaikki selviytyisi leirintäreissusta ehjin nahoin, ja ihan yleisen viihtyvyyden vuoksi, on seuraavat asiat leirintäalueella kielletty:

  • tulenteko, grillit ja muut vastaavat välineet
  • kotieläimet (…ja toki villieläimet myös)
  • paviljongit ja vastaavat kyhäelmät

Niinkuin festarialueella, kelta- ja punaliiviset sedät ja tädit ovat järjestyksenvalvojia, ja heidän ohjeitaan tulee noudattaa. He tekevät työtään meidän kaikkien hyväksi.

PALVELUT

Leirinnän asiakkailla on käytössä WC:t ja suihkut. Alueelta löytyy myös vesipiste.

Keskustan alueella on useita lähikauppoja joista saa evästä leirintäalueelle.

Yhteistyössä