INFO

Kuopiorockin suositusikäraja on 12 vuotta. 3-10 -vuotiaille on myynnissä lastenliput. Yli 70 -vuotiailla on tapahtumaan ilmainen pääsy, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Rock!

ALUE

Kuopio RockCock järjestetään luonnonkauniilla Väinölänniemellä Kuopiossa. Festivaalialueella on anniskelualueita, narikka, infopiste, ruokakojuja, merkkarimyyntipiste sekä muita myyntikojuja. Lisäksi alueella järjestetään oheisohjelmaa, joihin kuuluu tänä kesänä mm. Rock -karaoke, kaljajooga ja benji -hyppy.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman jälkeen löytötavaroita voi tiedustella:

Savon löytötavaratoimisto, Minna Canthin Katu 23, Kuopio
060092111 (palvelumaksu 1,98€/min +pvm)

K-Citymarket Päiväranta on Kuopion virallinen rokkikauppa

Hevi -osasto rokkaa! Kuopiorockin päälava on tästedes nimetty K-Citymarket Päivärannan mukaan, ja näin ollen Päivärannan cittari onkin Kuopion virallinen rokkikauppa.

Tykkää K-Citymarket Päivärannasta Facebookissa!

Kuopion Taksiykköset

Kuopion Taksiykköset on virallinen rokkitaksi myös tänä vuonna! Ykkösasiamme on tarjota laadukas ja luotettava kuljetus jokaiselle asiakkaallemme paikallistuntemuksemme sekä siistien kuskiemme ja autojemme avulla. Tilaa taksien ykkönen tilausnumerosta 0200 111 01. Tavoitat meidät Kuopiorockin aikaan myös pääporttien läheltä Taksiykkösten omalta rokkitolpalta!

Talkootyö

Festivaalin talkootyöhaku on nyt auki! HAE TÄÄLLÄ!

Lue tämä info huolella läpi ennen talkoohakemuksen lähettämistä!

Talkoolaiset ovat Kuopiorockin kädet, jalat ja selkäranka. Ilman talkoolaisia festareista ei tulisi mitään. Päivät festaritalkoissa ovat yleensä pitkiä, mutta antoisia. Tehtävät ovat vaihtelevia, mutta suurin osa on enemmän tai vähemmän asiakaspalvelutyötä. Ymmärräthän, että työtoiveet ovat tosiaan toivomuksia, valitettavasti kaikille emme pysty tarjoamaan juuri sitä ykkösvaihtoehtoa.

Tehtäviin ikäraja on 15 vuotta.

HUOM! Kaikki info, talkoolaiseksi hyväksyminen ja yhteydenpito käydään ensisijaisesti sähköpostilla, joten sitä on syytä myös hakemuksen lähettämisen jälkeen seurata. Lisätietoa saa osoitteesta info@kuopiorock.fi

Talkoohaku on auki 25.6.2019 asti. Tarjoamme työvuoroa sinulle viimeistään kesäkuun lopussa, jonka jälkeen saatamme tehdä vielä joitakin täydennyksiä tarpeen mukaan.

Festaritehtäviä

Catering
Catering-tehtäviin etsimme hygieniapassillisia henkilöitä festarin henkilökuntaruokailun tehtäviin. Tehtävät sisältävät mm. ruokailun kulun sekä ruuan riittävyyden valvontaa, kahvipisteestä huolehtimista, kahvin keittämistä, voileipien tekoa ja niin edelleen.

Infopiste
Infossa annetaan yleistä tietoa Kuopiorockista sekä mahdollisesti Kuopiosta, joten paikallistuntemus on selvä etu. Aikaisempi kokemus festivaaleilta tai Kuopiorockista on etu tässä talkootyössä. Myös asiakaspalvelutaito ja -valmius on plussaa!

Kierrätysneuvonta
Kierrätysneuvojat opastavat festivaalikävijöitä kierrätyksen saloihin neuvomalla mitä mihinkin roskikseen saa ja pitää laittaa. Kierrätysneuvojien tärkeä rooli on huolehtia, että roskat menevät oikeisiin roskiksiin, jotta roskat voidaan edelleen kierrättää. Kierrätysneuvojat huolehtivat myös pyöräparkista.

Leirintä
Leirintä aukeaa torstaina ja sulkeutuu sunnuntaina. Suurin osa tehtävistä on ennakkolippujen ja leirintärannekkeiden vaihtoa, mutta jonkin verran myös infon kaltaisia tehtäviä, koska suurin osa leiriytyjistä on ulkopaikkakuntalaisia.  Talkoolaiset osallistuvat myös leirintäalueen huoltamiseen ja siistinä pitämiseen.

Rannekevaihto
Rannekevaihdon talkoolaisena työskennellään festarin sisäänkäynnin yhteydessä pääportilla, missä vaihdetaan asiakkaiden ennakkoliput rannekkeisiin. Rannekevaihtoa tehdään myös ennen festaria Kuopion torilla, missä työpäivät ovat keskiviikko, torstai ja perjantai. Rannekevaihdossa kohtaat asiakkaita jatkuvasti, joten asiakaspalvelukeskeisyys ja iloinen asenne ovat tässä työtehtävässä ehdotonta plussaa!

Roudaus
Stagehandinä pääset roudaamaan tavaraa lavalle ja pois sieltä. Tässä erityisenä bonuksena on musiikkilaitteiston tunteminen sekä aiempi kokemus lavahommista. Toimit stagemanagerin alaisuudessa yhdellä Kuopiorockin lavoista. Päivät ovat tässä hommassa pitkiä, mutta toisaalta silloin kun ei ole roudattavaa niin saat pitää taukoa ja nautiskella tunnelmasta ja musiikista.

Raksa/purku
Raksa/purku -tehtäviä riittää ennen tapahtumaa sekä tapahtuman jälkeen. Purkamiseen on yleensä varattu vähemmän aikaa kuin rakenteluun ja purkutalkoot alkavat heti festareiden päätyttyä sunnuntaina. Rakennus- ja purkutalkoolaiset tekevät siis töitä ennen ja jälkeen festivaalien (ti, ke ja su), mutta festivaalin aikana on vapaata. Tähän talkoourakkaan kuuluu kaikki kolme työpäivää, joilla ansaitsee kolmen päivän festarirannekkeen.

Aluesomistus

Aluesomistustiimi tekee Vänäristä entistä nätimmän! Maisemointi, valaistus ja muut yksityiskohdat tekevät festivaalialueesta viihtyisämmän, ja tämän toteutukseen tarvitsemme reippaita käsipareja ennen festivaalipäiviä sekä festivaalin jälkeen. Töitä on keskiviikkona, torstaina ja sunnuntaina, kolmen päivän talkoista saat itsellesi koko festivaalin ajaksi rannekkeen.

Talkoolaisen edut

Talkoolainen saa etuina festivaalirannekkeen, lämmintä ruokaa, juomaa ja työntekijäpaidan. Yhden päivän työstä ansaitset itsellesi festivaalirannekkeen valitsemallesi päivälle. Jos haluat työskennellä useampana päivänä, kerrothan sen meille hakemuksessasi! Mikäli tulet yli 50 km päästä, järjestämme tarvittaessa myös majoituksen. Rahallista palkkaa ei ole luvassa, mutta hyvän fiiliksen lisäksi kirjoitamme mielellämme myös työtodistuksen suoritetusta työstä, mikäli näin pyydät.

Otahan yhteyttä!

Rokkitähdet, ei kannata laitella sähköpostia tai soitella meille. Buukataan kaikki keikat suoraan keikkamyyjiltä. Sori!

Kuopiorock toimisto: info (a) kuopiorock.fi