INFO

Kuopiorock järjestetään järjestyksessään 18. kertaa Kuopion Väinölänniemellä 30.7.-1.8.2020. Tervetuloa Savon rokkaavimmille festareille!

ALUE

Kuopiorock järjestetään luonnonkauniilla Väinölänniemellä Kuopiossa.Parhaiten pääset perille keskustasta kävellen. Laitappa vaikka luurisi navigointisovellukseen osoite Lappalaisenkatu 2, käppäile keskustasta Sepänkatua pitkin rantta kohti ja avot, ootkin jo saapunut Kuopiorockin pääportille!

Festivaalialueella on anniskelualueita, narikka, infopiste, vesipiste, uimaranta, ruokakojuja, merkkarimyyntipiste sekä muita myyntikojuja. Lisäksi alueella järjestetään oheisohjelmaa, joihin kuuluu tänä kesänä mm. Rock -karaoke, kaljajoogaa ja benji -hyppyä. Rokkialueen anniskelualueet ovat K-18. Myös festivaalin LähiTapiola VIP-alue on K-18.

Jos huomaat että mieltäsi askarruttaa joku festivaalin järjestelyihin liittyvä asia, mietit mihin menisi jatkoille tai mikä on lähin bajamaja, voit kysyä sitä Kuopiorockin INFO -pisteeltä. Piste sijaitsee Stadionin sisäänkäynnin kupeessa ruokakojujen läheisyydessä.

LIPUT

Ennakkoliput Tiketistä, Lippupisteestä sekä Kuopion Ale Pupista.

Kuopiorockin suositusikäraja on 12 vuotta.  Yli 70 -vuotiailla on tapahtumaan ilmainen pääsy, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Ilmaisliput tulee noutaa festarin lipunmyynnistä henkilöllisyystodistusta vastaan. Rock!

Rannekkeiden ennakkovaihto

Kaikki ennakkoliput vaihdetaan rannekkeeksi, joka toimii tapahtuman aikana pääsylippunasi. Ranneke on henkilökohtainen, ja sillä pääsee liikkumaan vapaasti festivaalialueelta pois ja takaisin sisään. Festivaali ei korvaa hajonnutta / hävinnyttä ranneketta, vaan siitä tulee pitää itse huoli. Lippuja voi vaihtaa rannekkeiksi joko portilla tai sitten Kuopiorockin rannekkeiden ennakkovaihtopisteessä Kuopion Torilla.

Leirintäliput vaihdetaan leirinnän vastaanotossa. Samalla saat vaihdettua myös festivaalilippusi rannekkeeksi.

Ranneke laitetaan ennakkovaihtopisteellä ja tapahtuman portilla suoraan käteen, joten kaverin ranneketta ei voi noutaa pisteeltä.

Narikka ja löytötavarat

Festarin portilla toimii koko festivaalin ajan narikka, johon voit jättää festivaalialueelle sopimattomat tavarat ja isoimmat kantamukset.

Tapahtuman aikana löytotavaroita voi kysellä alueen sisällä infopisteeltä ja alueen ulkopuolella narikasta niiden aukioloaikoina.

Infopisteelle ja narikkaan jääneet tavarat toimitetaan festivaalin jälkeen sunnuntaina Savon Löytötavaratomistoon:

Minna Canthin Katu 23, Kuopio
060092111 (palvelumaksu 1,98€/min +pvm)

KULKEMINEN & ESTEETTÖMYYS

Voit poistua päivän aikana festivaalialueelta ja rannekkeella pääset takaisin sisään.

Alueelle pääsee parhaiten Kuopion keskustasta kävellen tai taksilla. Alueen välittömässä läheisyydessä ei ole valvottua pysäköintialuetta asiakkaille. Suosittelemme jättämään auton esimerkiksi Toriparkkiin, lisätietoa: www.kuopionpysakointi.fi

Festivaalialueella on helppo kulkea esimerkiksi pyörätuolilla, ja jokaisen lavan yhteydestä löytyy invakoroke. Paikalta löytyy myös invawc:eitä. Myynnissä on erilliset liput avustajan kanssa pyörätuolilla festivaalialueelle saapuville asiakkaille. Mukana tulee olla ystäväkortti, EU:n vammaiskortti tai muu vastaava tosite avustajan pääsemiseksi alueelle.

 

K-Citymarket Päiväranta on Kuopion virallinen rokkikauppa

Hevi -osasto rokkaa! Kuopiorockin päälava on tästedes nimetty K-Citymarket Päivärannan mukaan, ja näin ollen Päivärannan Cittari onkin Kuopion virallinen rokkikauppa.

Tykkää K-Citymarket Päivärannasta Facebookissa!

TAKSIT JA PAIKALLISLIIKENNE

Kuopion Taksiykköset on virallinen rokkitaksi myös tänä vuonna! Ykkösasiamme on tarjota laadukas ja luotettava kuljetus jokaiselle asiakkaallemme paikallistuntemuksemme sekä siistien kuskiemme ja autojemme avulla. Tilaa taksien ykkönen tilausnumerosta 0200 111 01. Tavoitat meidät Kuopiorockin aikaan myös pääporttien läheltä Taksiykkösten omalta rokkitolpalta!

VILKKU – Paikallisliikenteen bussit

Vilkun bussit kuljettavat rokkikansaa koko tapahtuman ajan! Torstaina ajetaan perjantain aikatauluilla ja yövuoroille on varattu lisäautoja. Tarkemmat tiedot, vuorojen aikataulut ja liput löydät Vilkun sivuilta osoitteesta: https://vilkku.kuopio.fi/

TURVALLISUUS

Tapahtuman turvallisuuden hoitaa Enjoy Turva.

Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

ALUEELLE EI SAA TUODA

–    pulloja, purkkeja tai tölkkejä
–    sateenvarjoja
–    retkituoleja
–    juomia, avattuja tai avaamattomia alkoholi -pakkauksia
–    lemmikkieläimiä
–    huonekaluja
–    aseita, räjähteitä, linkkuveitsiä, laserosoittimia, spraymaaleja, tusseja, työkaluja ym.
–    asekopiot ja aseita muistuttavat esineet
–    Järjestelmäkameraa, drone -kameraa, videokameraa tai selfiekeppiä
–    Huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatekappaleita tai asusteita

ALUEELLE SAA TUODA

–   KAKSI läpinäkyvää 0,5L vetoisen tyhjän juomapullon
–    sähkötupakan nestepakkaus
–    omia eväitä
–    kosmetiikkatuotteet
–    rentoa festarimieltä – pidetään itsestä ja kaverista huolta!

Tapahtuman aikana järjestäjällä on oikeus kieltää tai sallia tässä listassa mainitsemattomien esineiden tuominen alueelle tapauskohtaisesti.

Tässäpä vielä muita kieltoja ja kommervenkkejä koska Suomi on sääntövaltio. Vaan näitäkin sääntöjä noudattamalla maksimoimme hauskanpidon:

– Alueella on erilliset tupakointialueet. Tupakointialueet on merkitty näkyvin kyltein. Järkkärisedät ja -tädit huomaavat kyllä jos huijaat ja tulevat torumaan.
– Crowd Surfing eli toisten ihmisten käsien ja päiden päälle nouseminen ja siellä uiskentelu on kielletty.
– Vaikka olisit kuinka tappi tahansa, ei kaverin hartioille saa nousta istumaan. Takanasi olevia ottaa kupoliin sellainen.Sillon vielä enemmän jos satut kippaamaan vierustovereiden päälle sieltä.
-Jos tarvitset lääkkeitä, ota ne mukaan alkuperäisissä pakkauksissaan. Homma menee muuten vähän epäilyttäväksi.

HYVÄ TIETÄÄ

– Festivaalialueella on käytössä tölkkipantti. Juoman oston yhteydessä maksetaan 1€ tölkkipantti, jonka saa takaisin joko palauttamalla tölkin baaritiskille tai tölkkipanttiteltalle. Tämähän tarkoittaa sitä, että tölkkien kuljettaminen anniskelualueelta ulos ja takaisin on kielletty. Maksimipalautusmäärä yhdellä kertaa on 5 tölkkiä/hlö.
– Festarialueella päivystää ensiapupiste siltä varalta, jos sattuukin käymään tavalla tai toisella köpelösti. Muista pitää itsestäsi ja kaveristasi huolta, jotta et joudu siirtämään leiriäsi ensiaputeltalle.
-Keltaliiviset sedät ja tädit ovat järjestyksenvalvojia. Heidän tehtävänään on turvata meidän kaikkien festivaalielämä ylläpitämällä turvallisuutta ja järjestystä. He ovat kilttejä ja mukavia, kunhan vain noudatat sääntöjä.
– Suosittelemme, että otat tärkeät puhelinnumerot matkaasi vanhanaikaisesti paperille kirjoitettuna. Puhelimesta kun voi loppua akku, hajota näyttö tai irrota latauspää. Lisäksi se voi hajota tai se voi kadota bajamajaan ja se taas ei naurata ainakaan sinua. Kun yhteystiedot ovat tallessa, saat silti yhteyden hädän hetkellä äitiin.
-Kuten ylhäällä jo todettiin: ota mukaasi käteistä, jotta palvelu festarialueella sujuu sutjakammin. Älä kuitenkaan kanniskele sitä ylettömiä määriä taskut pullollaan tai valuuttaasi rehvakkaasti esitellen, ettei vaan käy hassusti. Lompakkoa ei myöskään kannata pitää takataskussa, sillä se voi humpsahtaa yllättävän nopeasti bajamajan syövereihin. Se ei muuten naurata sinua vieläkään.
– Yleinen hätänumero on 112. Älä kuitenkaan soittele heille kysyäksesi kuulumisia, vaan keskitä energiasi rokkihommiin!

Otahan yhteyttä!

Rokkitähdet, ei kannata laitella sähköpostia tai soitella meille. Buukataan kaikki keikat suoraan keikkamyyjiltä. Sori!

Kuopiorock toimisto: info (a) kuopiorock.fi