Kuopiorockia ei järjestetä tänä vuonna

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että Kuopiorockia ei voida tänä vuonna järjestää. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus on Rokille tärkeintä.

Olemme täysin murtuneita, mutta juuri nyt on keskityttävä tärkeimpään eli ihmisten terveyteen. Kuopiorock lähettää rokkihalin etänä joka kotiin <3

Jos haluat juhlia ensi vuoden Rokissa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan Rokkiin 2021, joten pidä hyvä huoli arteestasi. Kuopiorock rokataan taas Väinölänniemellä 29.-31.7.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian. 

Mikäli haluat palauttaa jo ostetun lippusi, lippurahat palautetaan rokkikansalle sen lippukaupan toimesta, josta olet lippusi ostanut. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Lippurahojen takaisinhaku on tehtävä 31.8.2020 mennessä. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet Tiketti ja Lippu.fi.

Rokin nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen lippupalautusten ohjeet ja linkit, tsekkaa osio täältä: www.kuopiorock.fi/ukk

Jos herää kysymyksiä, joihin ei vielä vastausta UKK-osiosta löydy, niin laita meille somessa yksityisviestiä ja vastaamme mahdollisimman nopeasti. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä, viivettä saattaa välillä esiintyä, muistathan tarkistaa ensin UKK:n viimeisimmän version nettisivuilta ennen kysymyksen lähettämistä. Päivitämme nettisivujemme usein kysyttyjen kysymysten vastauksia kaiken uuden tiedon pohjalta.

Nyt koko Suomi yhdessä vaikeiden aikojen yli musiikin voimalla ja haaveissa katseet kohti ensi kesää ja Rokkia, rokataan taas 29.-31.7.2021!

Pidä huoli ja muista #yhessähännäitätehhään ❤

In English

Finnish government has banned all events over 500 people at least until end of July so due to COVID-19 situation we are not able to organize Kuopiorock 2020. Health of our audience, artists and production team is the key value for us and we want to keep everyone safe.

Kuopiorock 2021 will be held in Kuopio, Väinölänniemi on July 29th to 31st  in 2021. The line-up will be announced as soon as possible. If you want you can hold on to your Kuopiorock 2020 ticket and you´ll have a ticket ready for Kuopiorock 2021, there´s no need to exchange the ticket. Or you can get refund if you want.

Read frequently asked questions on our website in English regarding Rockfest 2020 ticket refunds and all other info, please visit: www.kuopiorock.fi/ukk

We are beyond disappointed that there will be no Kuopiorock this year, and we know you are too. But due the current situation with COVID-19 we must focus on the most important thing, making sure everyone stays safe.

We can´t wait to be back in 2021, in the meanwhile, please take care of each other & stay safe. Hope to see you in 2021! 💜