Mallaksen makuisia uutisia – RPS:n Kuopiorock -olut nyt myynnissä

Kuopiorock -olut on täällä taas! Kuopiolainen pienpanimo Rock Paper Scissors Brewing on kehittänyt oluen, joka istuu kuin nokka päähän rokkikansalle. Nyt voit siis kasvattaa rokkifiilistä aina Kuopiorock -viikonloppuun asti, samalla tukien paikallista pienpanimoa. Ei muutakun rokkia soimaan ja kotimaista olutta nauttimaan!
”Rock löytyy panimomme nimestäkin, joten olemme ylpeänä mukana tässä yhteistyössä. Vaikka kesä saattaa juuri nyt tuntua kaukaiselta, aion ainakin itse tämän viikon perjantaina istahtaa sohvalle, laittaa Spotify -palvelusta Kuopiorock2020 -soittolistan soimaan ja fiilistellä yhdellä tai kahdella, mahdollisesti useammalla Kuopiorock -oluelle tätä.” tunnelmoi RPS Brewing Oy:n toimitusjohtaja Samuli Huuhtanen.
 
Kuopiorockin festivaalipäällikkö Allu Koskinen pitää RPS:n omaperäistä ja vahvaa otetta täydellisenä lisänä festivaalin yhteistyökumppaniverkostoon. ”Kuopiorockin henkeen kuuluu leppoisa savolainen ätmös, joka täydentyy maukkaalla ja lähellä tuotetulla oluella” Koskinen kommentoi.
Kuopiorock -olut on myynnissä:

K-Market Pirtti
K-Market Saariaitta
K-Market Puijon Pähkinä
K-Market Satama
K-Market Makasiini
K-Market Julkula
K-Market Rypysuo
KSM Veljmies
KSM Petonen
KSM Matkus
Citymarket Kolmisoppi
Citymarket Päiväranta