LÄHTÖLASKENTA 18 VUOTTA TÄYTTÄVÄÄN KUOPIOROCKIIN ON ALKANUT

Kuopiorock 2020 lähtölaskenta on alkanut!
  •      Kesällä 2020 vietetään Kuopiorockin 18 –juhlavuotta
  •      Vierivä kivi ei sammaloidu – juhlavuoden kunniaksi suunnitellaan erityisiä herkkuja festarikansalle
  •      Edullisia Blind Bird –lippuja myydään kahden viikon ajan

Kuopiorock (silloinen Kuopio Rockcock) järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2003 Kuopion matkustajasatamassa. Pieni kaupunkifestivaali siirrettiin jo seuraavana vuonna Väinölänniemen ympäristöön, missä se on kasvanut nykyisiin mittoihinsa. Vuosien varrella festivaali on isännöinyt useita ulkomaalaisia rock -bändejä, kuten saksalainen Scorpions (2015), brittiläinen Whitesnake (2016) ja viimeisimpänä yhdysvaltalainen The Offspring (2019). Kesällä 2019 Kuopiorock keräsi helteiselle Väinölänniemelle ennätysyleisön, 32 000 kävijää kolmen festivaalipäivän aikana.

Täysi –iän saavuttavan festivaalin ohjelma selviää talven aikana, mutta jo tässä vaiheessa tapahtuman festivaalipäällikkönä useita vuosia toiminut Allu Koskinen enteilee hieman, mitä kaikkea on luvassa. ”Juhlavuosi tulee näkymään ennen festaria erilaisina tempauksina, ja tapahtumassa artistikattauksessa sekä muussa oheistoiminnassa. Tapahtumaa kehitetään jatkuvasti, ja 18 –vuotias festari ansaisee juhlavuoden kunniaksi arvoisensa kekkerit”, kertoo Koskinen.  ”Panostamme aitoon ja letkeään savolaiseen rokkitunnelmaan, kuten sanottu: Rokki kuuluu kaikille!” Koskinen jatkaa kuitenkaan vielä paljastamatta tarkalleen, mitä juhlavuoden suunnitelmiin kuuluu.

Kuopiorock 2020 edulliset Blind Bird –liput ovat nyt myynnissä kahden viikon ajan Tiketissä. Edellisvuosina VIP –liput on myyty lähes poikkeuksetta loppuun, ja kuluneen kesän festivaaleilla lauantai oli myös peruslippujen osalta loppuunmyyty. Festivaalin ohjelmasta tiedotetaan talven aikana.

Kuopiorock 30.7.-1.8.2020

Blind Bird –liput (myynnissä Tiketissä 10.10.-24.10.2019):
3 PV peruslippu 99e
3PV VIP –lippu 209e

www.kuopiorock.fi
www.facebook.com/kuopiorock
@Kuopiorock