Savon oma rokkijärkäle Kuopiorock huipentaa festarikesän ensi viikolla

– Festivaalin ennakkoliput ovat liikkuneet ennätystahtia
– Lähes kaikki VIP -lipputyypit on loppuunmyyty
– Rokkaavassa alueohjelmassa mukana mm. kaljajoogaa, tivoli ja paljon muuta

Kuopiorock polkaistaan käyntiin Kuopion Väinölänniemellä viikon päästä torstaista lauantaihin 25.-27.7.2019. Savon suurimmilla rock -festareilla esiintyy tänä vuonna mm. The Offspring (US), Sabaton (SWE), Beast In Black, Turmion Kätilöt, Eppu Normaali, Apulanta, Popeda, Vesala, The 69 Eyes, Ville Valo & Agents ja monta muuta. Lauantain festivaalia juontaa viime vuonnakin Kuopiorockin lavoilla nähty Radio Rockilta ja The 69 Eyes -yhtyeestä tuttu Jussi69. Torstaina ja perjantaina rokkijuhlia juonta niin ikään Radio Rockilta tuttu Marce, ja Puistolavan juontajana toimii Teemu Pelkonen. Lipunmyynti on käynyt ennätystahtia, ja festivaalin VIP -liput myytiin hyvissä ajoin loppuun kaikkien muiden paitsi torstain päivälippujen osalta. Festivaalin leirintäalueen caravan- ja autopaikat ovat myös myyty ennakkoon loppuun.

”Mikäpä sen parempaa, että viikkoa ennen festaria kesä tekee comebackin ja liput liikkuu ennätystahtia. Tässä vaiheessa voi jo todeta että luvassa on kesän rokkaavin festariviikonloppu” kertoo Kuopiorockin festivaalipäällikkö Allu Koskinen. ”Näyttää siltä, että Kuopiorockissa tullaan nauttimaan livemusiikista ja rennosta rokkimeiningistä ennätysyleisön voimin!” kertoo Koskinen festivaalijärjestelyiden keskeltä.

Huikean artistikattauksen lisäksi tarjolla on oheisohjelmaa, kuten benji -hyppyä, rodeohärkä, myyntipisteitä, paitamyyntiä, nimmarointeja sekä rock -karaokea. Rokkikansalle tarjotaan myös mahdollisuus ostaa pieni pala rokkia mukaan Rockers -kivikoruvalmistajan myyntipisteeltä, missä on myynnissä rajoitettu määrä Kuopiorock -kaulakoruja. Väinölänniemen uimarannalla on luvassa koko viikonlopun kestävät Savon Kovimmat Ysäribileet, kaljajoogaa, SUP -lautavuokrausta, paljuja sekä artistien välisiä beach -otteluita. Lisäksi uimarannalle kohoaa ensimmäistä kertaa Kuopiorockin historiassa tivolilaitteita. Lisäksi festivaalialueen palveluihin kuuluu täysi-ikäisille tarkoitetut anniskelualueet, Nordic Gourmet:n ruokamaailma, sekä festivaalin portilla palveleva Hanna Partasen kalakukkomyymälän myyntipiste.

Kuopiorock 25.-27.7.2019