PELLE MILJOONA UNITED KUOPIOROCKIIN

  • Kuopiorockin ohjelmatarjonta täydentyy Pelle Miljoona United -esiintymisellä
  • Festivaaleilla luvassa paljon rokkaavaa alueohjelmaa
  • Väinölänniemen rannalla bailataan ysärihittien tahtiin

Kuopiorockin jo ennestään huikeaan artistikattaukseen on kiinnitetty legendaarinen Pelle Miljoona United, joka esiintyy festivaalilla lauantaina 27.7. Ohjelmaan on lisätty myös torstaina soittava Suicide Messiahs ja perjantaina esiintyvä Lohkare. Kuopiorockissa nähdään tänä kesänä ulkomaalaiset yhtyeet The  Offspring (USA) ja Sabaton (SWE), ja kotimaisista suosikeista lavalle nousevat mm. Eppu Normaali, The 69 Eyes, Viikate, Beast In Black ja Ville Valo & Agents. Festivaali juhlitaan tutuissa maisemissa Väinölänniemellä torstaista lauantaihin 25.-27.7.2019.

Vuonna 2010 perustettu rock -kokoonpano Pelle Miljoona United on levyttänyt viisi studioalbumia, viimeisimpänä pitkäsoitto Olla joku vuodelta 2017. Pelle Miljoona, oikealta nimeltään Petri Tiili, on yli 35 -vuotisen taiteilijauransa aikana useita hittikappaleita joista parhaiten muistetaan Moottoritie on kuuma ja Tahdon rakastella sinua. Hittikappaleita päästään kuulemaan yhtyeen keikalla Kuopiorockin lauantaissa.

Festivaalialueella on tänäkin kesänä tarjolla huippuartistien lisäksi viihdyttävää oheisohjelmaa. Väinölänniemen uimarannalla Väinö Stagella bailataan jälleen Savon Kovimpien Ysäribileiden tahtiin koko viikonlopun ajan. Uimarannalla järjestetään myös perinteiset artistien väliset beach volley -pelit, joissa pelaavat bändit julkaistaan myöhemmin. Festivaalialueella festarivieraat pääsevät kokeilemaan omia laulutaitojaan rock -karaoken merkeissä, sekä rohkeimmat voivat käydä hyppäämässä hurjan benji -hypyn. VIP -alueen ohjelmassa on ainakin sirkustaidetta, burleskia ja lähitaikuutta. Festarihumun keskellä ruokatarjonnasta vastaa Nordic Gourmet:n ruokamaailma, ja oheistuotteita myydään perinteikkäällä festarialueen torikujalla.

”Kuopiorockissa on ensi kesänä luvassa kolmen päivän täydeltä festivaalihupia – niin musiikin kuin oheisohjelmankin suhteen.” kertoo festivaalipäällikkö Allu Koskinen. ”Oheisohjelma on nykyfestareilla tärkeä kulmakivi, ja haluammekin musiikin lisäksi tarjota ainutaaluisia elämyksiä Väimölänniemen upeissa puitteissa.” kommentoi Koskinen ensi vuoden tapahtumakokonaisuutta.

Tapahtuman kaikki ennakkolipputyypit ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Kuopion Ale Pupilla ja F-Musiikissa.

Kuopiorock 25.-27.7.2019

ESIINTYJÄT
Torstai 25.7.: Sabaton (SWE), Viikate – Kuu kaakon yllä 10 v., Beast In Black, Turmion Kätilöt, Ellips, Maija Vilkkumaa, Block Buster, Lazy Bonez, Suicide Messiahs
Perjantai 26.7.: Eppu Normaali, Apulanta, Popeda, Ismo Alanko, SANNI, Kaija Koo, Stam1na, Luuvitonen, Wellu Rowaltz, Leverage, Barbe-Q-Barbies, Lohkare
Lauantai 27.7.: The Offspring (USA),The 69 Eyes, Kolmas Nainen, Ville Valo & Agents, J. Karjalainen, Vesala, Pelle Miljoona United, Raskasta Suomipoppia, Los Bastardos Finlandeses, Black Light Discipline, Rattus, Marras

Lippujen hinnat:
Perusliput: 1PV to ja pe 69e / 1PV la 75e / 2PV pe-la 109e / 3PV 129e
Lastenliput: 1PV to, pe ja la 15e
VIP -liput: 1PV 135e / 2PV pe-la 199e / 3PV 229e
Leirintä: leirintälippu 30e / autopaikka 40e / karavaani 50e