Savon suurimman rockjuhlan perjantai oli loppuunmyyty

Kuopiorock 2016

-  Kuopiorockissa kävijöitä kahden päivän aikana 18 000
-  Perjantai loppuunmyyty, VIP suositumpi ja suurempi kuin koskaan
-  15-vuotisjuhlavuotta juhlitaan ensi kesänä, luvassa yllätyksiä


14. kertaa järjestetty Kuopio RockCock –festivaali keräsi Väinölänniemen täyteen festarivieraita viikonloppuna. Kävijöitä oli yhteensä 18 000. Varsinkin perjantain esiintyjistä Antti Tuisku ja Whitesnake houkuttelivat katsojia ja kenttä pullisteli ääriään myöten. Suomen suurimman poptähden Antti Tuiskun esiintymislava vaihdettiin perjantaina Stadionille, koska Puistolavan katsomo olisi jäänyt selkeästi pieneksi.

“Kyllä se Whitesnake selkeästi oli viikonlopun suurin vetonaula. Sitä saavuttiin katsomaan läheltä ja kaukaa, ja Stadionlavalle saatiin aivan mieletön tunnelma heinäkuun lopun pimenevään iltaan”, kehuu festivaalipäällikkö Allu Koskinen ja lisää: “Tämä alkaa olla jo kylä kaupungin sisällä, sen verran sulassa sovussa kaikki erilaiset musiikkin kuuntelijat ja kesän juhlistajat täällä viettävät aikaa.”

Perjantai oli kokonaisuudessaan loppuunmyyty ja perjantain VIP-liput loppuivat lippukaupoista jo aiemmin samalla viikolla. Siitä huolimatta, että VIP-aluetta laajennettiin edeltävistä vuosista, olisi kävijöitä ollut vieläkin enemmän. Festivaalin päätti lauantaina perinteiseen tapaan upea ilotulitus The Soundsin soittaessa stadionilla.

Vuonna 2017 Kuopio RockCock juhlistaa 15-vuotista taivaltaan. Luvassa on pienempää ja suurempaa yllätystä. “Koko tulevan vuoden ja talven aikana Kuopiorock näkyy tässä kaupungissa aiempaa enemmän, kannattaa pitää silmät ja korvat auki”, vinkkaa Koskinen. Seuraava Kuopiorock järjestetään 28.-29.7.2017.
 
Kuopio RockCock 29.-30.7.2016
www.kuopiorock.fi
#kuopiorockcock
 
LISÄTIEDOT
Kuopio RockCock
Festivaalipäällikkö Allu Koskinen
allu@kuopiorock.fi