Talkoohaku

Lue tämä info huolella läpi ennen talkoohakemuksen lähettämistä!

Talkoolaiset ovat Kuopio Rockin kädet, jalat ja selkäranka. Ilman talkoolaisia festareista ei tulisi mitään. Päivät festaritalkoissa ovat yleensä pitkiä, mutta antoisia. Tehtävät ovat vaihtelevia, mutta suurin osa on enemmän tai vähemmän asiakaspalvelutyötä. Ymmärräthän, että työtoiveet ovat tosiaan toivomuksia, valitettavasti kaikille emme pysty tarjoamaan juuri sitä ykkösvaihtoehtoa talkootoiveista.
Tehtäviin ikäraja on 15 vuotta.

HUOM! Kaikki info, talkoolaiseksi hyväksyminen ja yhteydenpito käydään ensisijaisesti sähköpostilla, joten sitä on syytä myös hakemuksen lähettämisen jälkeen seurata.
Lisätietoa saa osoitteesta toni (a) kuopiorock.fi

Festaritehtäviä

Catering
Catering-tehtäviin etsimme hygieniapassillisia henkilöitä festarin backstage- ja henkilökuntaruokailun tehtäviin. Tehtävät sisältävät mm. ruokailun kulun sekä ruuan riittävyyden valvontaa, kahvipisteestä huolehtimista, kahvin keittämistä, voileipien tekoa ym.

Info/paitamyynti
Info ja paitamyynti toimivat samassa pisteessä. Infossa annetaan yleistä tietoa Kuopio Rockista sekä mahdollisesti Kuopiosta, joten paikallistuntemus on selvä etu. Paitamyynnin tehtävät liittyvät festarin omien tuotteiden myyntiin ja artistien paita/sälämyyntiin. Info/paitamyynnissä myydään myös korvatulppia, sadetakkeja sekä virvoitusjuomia. Kaikkien info/paitamyyntipisteelle hakevien luottotiedot tarkistetaan

Kierrätysneuvonta
Kierrätysneuvojat opastavat festivaalikävijöitä kierrätyksen saloihin neuvomalla mitä mihinkin roskikseen saa ja pitää laittaa. Kierrätysneuvojien tärkeä rooli on huolehtia, että roskat menevät oikeisiin roskiksiin, jotta roskat voidaan edelleen kierrättää. Kierrätysneuvojat huolehtivat myös pyöräparkista.

Leirintä
Leirintä aukeaa perjantaina ja sulkeutuu sunnuntaina. Leirintä on auki 24/7, mikä tarkoittaa sitä, että leirinnässä on joku myös töissä koko ajan. Suurin osa tehtävistä on ennakkolippujen ja leirintärannekkeiden vaihtoa, mutta jonkin verran myös infon kaltaisia tehtäviä, koska suurin osa leiriytyjistä on ulkopaikkakuntalaisia.

Lipunmyynti
Lipunmyynnissä työskennellään aivan sisäänkäynnin yhteydessä. Asiakaspalvelu on olennainen osa lipunmyyntiä. Suurin osa tehtävistä on asiakkaiden ennakkolippujen vaihtamista rannekkeisiin (myös ennen tapahtumaa rannekkeiden ennakkovaihtopisteessä, jossa työpäivät ovat torstai ja perjantai). Muita mahdollisia tehtäviä on vapaalippujen vaihtaminen rannekkeisiin, työnyekijä ja VIP-passien käsittely, rannekkeiden tarkastus sekä lippujen myynti. Lippujen myyntiin liittyy kassojen käsittelyä ja mahdollisesti laskimen käyttöä. Kaikkien lipunmyyntitehtäviin hakevien luottotiedot tarkistetaan.

Roudaus
Stagehandinä pääset roudaamaan tavaraa lavalle ja pois sieltä. Tässä erityisenä bonuksena on musiikkilaitteiston tunteminen sekä aiempi kokemus lavahommista. Toimit stagemanagerin alaisuudessa joko Stadionlavalla, Rantalavalla tai Puistolavalla. Päivät ovat tässä hommassa pitkiä, mutta toisaalta silloin kun ei ole roudattavaa niin saat pitää taukoa ja nautiskella tunnelmasta ja musiikista.

Raksa/purku
Raksa/purku -tehtäviä riittää ennen tapahtumaa sekä tapahtuman jälkeen. Purkamiseen on yleensä varattu vähemmän aikaa kuin rakenteluun ja purkutalkoot alkavat heti festareiden päätyttyä sunnuntaina. Rakennus- ja purkutalkoolaiset tekevät siis töitä ennen ja jälkeen festivaalien (ke, to ja su), mutta festivaalin aikana on vapaata.

Talkoolaisen edut

Talkoolainen saa etuina festivaalirannekkeen, lämmintä ruokaa, juomaa ja työntekijäpaidan. Mikäli tulet yli 50 km päästä, järjestämme tarvittaessa myös majoituksen. Rahallista palkkaa ei ole luvassa, mutta hyvän fiiliksen lisäksi kirjoitamme mielellämme myös työtodistuksen suoritetusta työstä, mikäli näin pyydät.

Kuopiorock - Talkoohaku
Kuopiorock - Talkoohaku
Kuopiorock - Talkoohaku