Majoitus

Kuopiorockissa voi majoittua festarihenkisesti leirintäalueelle tai sitten vähän reippaamalla fiiliksellä suoraan hotelliin. Tällä sivulla eritellään hieman vaihtoehtoja.

Leirintäalueelle

Festivaalilla on oma leirintäalue, joka sijaitsee festarialueen läheisyydessä Kuopionlahden kentällä. Leirintä aukeaa perjantaina klo 10 ja sulkeutuu sunnuntaina klo 12.
Leirintäalueella voit majoittua joko teltassa tai caravanautossa/vaunussa. Leirintä on tarkoitettu vain Kuopiorockin asiakkaille, joten sinne ei pääse ilman festivaalilippua. Jokainen majoittuja tarvitsee siis 2 päivän festivaalilipun tai lauantain festivaalilipun JA leirintälipun. Perjantain lipulla ei voi majoittua leirintäalueelle. Lauantain lipulla voi majoittua leirintäalueelle vasta lauantaina klo 12.00 eteenpäin. Mikäli haluat tuoda alueelle auton tai tai caravanauton/vaunun, tulee niille ostaa lisäksi oma lippunsa.

PALVELUT

Leirinnän asiakkailla on käytössä WC:t ja suihkut. Alueelta löytyy myös vesipiste. Leirintäalueen läheisyyteen tulee myös ruokamyyntikoju.

LEIRINTÄLIPPU   ... 30 €
+ AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA  ... 40 €
(Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen leirintäalueelle)
+ CARAVANPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA   ...  50 €
(Lippu on tarkoitettu karavaaniauton/vaunun tuomiseen leirintäalueelle.)

Osta leirintäliput: Tiketti & Lippupiste 
Jos leirinnässä on vielä tilaa jäljellä festivaalin alkaessa, lippuja myydään myös leirinnän portilla.

Hotelliin

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Majoitu mukavasti lähellä Kuopio Rockcock -aluetta ja nauti olostasi.

Kuopiorockilla on omat erikoishinnat festivaaliviikonlopulle. HUOM! Tarjoushintaisia huoneita on rajattu määrä. Standard 1hh 110€/vrk,Standard 2hh 130€/vrk. Huoneet sisältävät hotelliaamiaisen, hotellin kuntosalin vapaan käytön sekä asiakassaunan (klo 17-22 välillä). Hinta ei sisällä S-etuja eikä S-card työmatkustusetuja.

Varaukset www.sokoshotels.fi , varauskoodilla BROCK17 tai suoraan hotellista 

Yhteystiedot:Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio
puh. +358 (0)10 762 9500
(puhelun hinta 0,0835 €/
puhelu + 0,1209 €/min, alv 24%)
e-mail: sales.kuopio@sokoshotels.fi
www.sokoshotels.fiMuita alueen hotelleja, kesäkoteja, matkustajakoteja ja hostelleja voi katsella tämän hienon sivuston kautta:  www.kuopiotahko.fi

Sokos Hotel Puijonsarvi
Sokos Hotel Puijonsarvi