INFO

ALUE
Kuopio RockCock järjestetään luonnonkauniilla Väinölänniemellä Kuopiossa. Festivaalialueella on anniskelualueita, narikka, infopiste, ruokakojuja, merkkarimyyntipiste sekä muita myyntikojuja.

IKÄRAJA
Tapahtuman suositusikäraja on 12 vuotta. Alle 2-vuotiaat pääsevät tapahtumaan veloituksetta lipun ostaneiden vanhempien seurassa. 3-10-vuotiaille, vanhemman mukaan festivaalille tuleville festariasiakkaille tulee myyntiin oma lastenlippunsa keväällä 2018.

Rokkialueen anniskelualueet ovat K-18. Myös festivaalin LähiTapiola VIP-alue on K-18.

TURVALLISUUS

Tapahtuman turvallisuuden hoitaa Enjoy Turva.

Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

 

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty.

 

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

 

FESTIVAALIALUEELLE EI SAA TUODA

- pulloja, purkkeja, tölkkejä
- sateenvarjoja
- retkituoleja
- juomia
- lemmikkejä
- mitään aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne...
- järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä
- omia radiopuhelimia
- kuljetus- ja valokuvauskoptereita
- jv-liiviä muistuttavia vaatekappaleita


ESTEETTÖMYYS
Tapahtuma-alueella on pyörätuolikorokkeita sekä invawc-tiloja. Mikäli asiakas tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa, pääsee avustaja festivaalille samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa. Suosittelemme Ystäväkortin,  Avustajakortin tms. Tositteen mukaan ottamista.

TALKOOTYÖ
Talkoohaku kesän 2018 Kuopiorockiin on alkanut, lue lisää TÄÄLTÄ!

MEDIA
Kuopiorockin akkreditointi median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille on nyt auki, lue lisää TÄÄLTÄ!

Pysäköinti

Mikäli etsit Kuopiorockia navigaattoristasi, osoitteeksi riittää Väinölänniemi. Suosittelemme kuitenkin, että et tulisi autolla, sillä meillä ei ole oikein pysäköintitilaa. Pyörällä pääset näpsäkästi perille, ja sisäänkäynnin yhteydestä löytyy pyöräparkki mihin kelpaa jättää pyörä siksi aikaa kun itse nautiskelet festaritunnelmasta.

Jos kuitenkin parkkipaikkaa etsiskelet, voit jättää autosi festarin ajaksi kätevästi Toriparkkiin. Sisäänajo etelästä tai pohjoisesta suoraan Puijonkadulta, vain 5 minuutin ajomatkan päässä moottoritieltä. Ensimmäinen vuorokausi 12 € ja seuraavat vuorokaudet 5 €. Voit ostaa myös etukäteen pysäköinti-infosta viikonloppukortin hintaan 15€ (tarjous voimassa lippu.fi ja tiketti.fi). Pysäköinti-info sijaitsee kauppakeskus Apajassa ja on avoinna ma-pe 7.30-17.00. Lisätietoja www.kuopionpysakointi.fi