INFO

Kuopio RockCock järjestetään Väinölänniemellä, Kuopiossa. Vänäri on luonnonkaunis ja idyllinen alue, jossa varmasti kelpaa temmeltää. Mikäli etsit Kuopiorockia navigaattoristasi, osoitteeksi riittää Väinölänniemi. Suosittelemme kuitenkin, että et tulisi autolla, sillä meillä ei ole oikein pysäköintitilaa.

Lipunmyynti

Jos et ole syystä tai toisesta tajunnut ostaa lippuja ennakkoon, niin eipä tuo maailmaa kaada. Pääsisäänkäynnin lipunmyyntipisteestä voit nimittäin ostaa lippuja rokkiin, mikäli emme ole niin sanotusti myyneet itseämme finaaliin. Maksutapoina käyvät sekä käteinen että kortti. Kannattaa tietysti suosia käteistä niin lipputiskillä kuin muissakin ostopaikoissa festarin aikana, jotta mikään tekninen probleemi ei pääse lyömään kapuloita rattaisiin. Saadaan hommelit hoidettua nopsasti kato!

Hyvä tietää

 • Tapahtuman suositusikäraja on 12 vuotta. Alle 2–vuotiaat pääsevät tapahtumaan veloituksetta lipun ostaneiden vanhempien seurassa. 3-10 vuotiaille on myynnissä lasten omia päivälippuja. Yli 10-vuotiaat ovat jo isoja poikia ja tyttöjä ja tarvitsevat täten oman, normaalihintaisen lippunsa.
 • Yli 70-vuotiaat kansalaiset ja musiikinystävät ovat tervetulleita rokkailemaan maksutta, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Sisäänpääsyn voi lunastaa itselleen pääportilta henkilöllisyytensä ja ikänsä todistamalla.
 • Alueelta löytyy anniskelualueita, jotka ovat sattuneista syistä kiellettyjä alle 18-vuotiailta. Myös VIP-alueen ikäraja on 18 vuotta.
 • Festarialueella päivystää ensiapupiste siltä varalta, jos sattuukin käymään tavalla tai toisella köpelösti. Muista pitää itsestäsi ja kaveristasi huolta, jotta et joudu siirtämään leiriäsi ensiaputeltalle.
 • Keltaliiviset sedät ja tädit ovat järjestyksenvalvojia. Heidän tehtävänään on turvata meidän kaikkien festivaalielämä ylläpitämällä turvallisuutta ja järjestystä. He ovat kilttejä ja mukavia, kunhan vain noudatat sääntöjä.
 • Suosittelemme, että otat tärkeät puhelinnumerot matkaasi vanhanaikaisesti paperille kirjoitettuna. Puhelimesta kun voi loppua akku, hajota näyttö tai irrota latauspää. Lisäksi se voi hajota tai se voi kadota bajamajaan ja se taas ei naurata ainakaan sinua. Kun yhteystiedot ovat tallessa, saat silti yhteyden hädän hetkellä äitiin.
 • Kuten ylhäällä jo todettiin: ota mukaasi käteistä, jotta palvelu festarialueella sujuu sutjakammin. Älä kuitenkaan kanniskele sitä ylettömiä määriä taskut pullollaan tai valuuttaasi rehvakkaasti esitellen, ettei vaan käy hassusti. Lompakkoa ei myöskään kannata pitää takataskussa, sillä se voi humpsahtaa yllättävän nopeasti bajamajan syövereihin. Se ei muuten naurata sinua vieläkään.
 • Yleinen hätänumero on 112. Älä kuitenkaan soittele heille kysyäksesi kuulumisia, vaan keskitä energiasi rokkihommiin!

Festivaalialueelle EI SAA tuoda

 • Alkoholia tai avattuja juomapulloja
 • Järjestelmäkameroita, videokameroita, kuvaushelikoptereita tai droneja. Normaalilla pokkarikameralla voit kuvata huoletta. Median edustajille on avattu oma akkreditointisivu, jossa voi täyttää akkreditointilomakkeen
 • Lemmikkieläimiä. Ei tosin myöskään villieläimiä
 • Selfiekeppiä. Pyydä frendiä tai kanssarokkaajaa ottamaan kuva puolestasi
 • Lasipulloja. Lasinsirut jalkapohjassa tai muualla kehossa eivät varsinaisesti nosta tunnelmaa
 • Omia radiopuhelimia
 • Sateenvarjoja. Sateen varalta on suositeltavaa ottaa oma sadetakki mukaan tai ostaa kertakäyttösadetakki vaikkapa infopisteestämme
 • Teräaseita ja yli 15cm pitkiä ketjuja. Tokihan pidetään tässäkin järki mukana; ei me mitään ohkaisia lompakkoketjuja ruveta tuosta noin vaan lyhentämään
 • Mitään epämiellyttävää, millä voisi vahingoittaa itseä tai kaveria. Näitä ovat mm. laserosoittimet, spraypullot, teräaseet, räjähdysherkät aineet ja asiat sekä kättä pidemmät välineet
 • Älä myöskään pukeudu neonkeltaiseen tai -oranssiin vaatekappaleeseen. Meidän järjestyksenvalvojatyypit esimiehineen pukeutuvat niihin väreihin.

Alueelle SAA tuoda

 • Yhden tyhjän muovipullon (max. 0,5 litran vetoisia). Alueella on vesipisteitä, joissa pullot voi täyttää
 • Yhden alkoholittoman, muovisen ja läpinäkyvän sekä avaamattoman max. 0,5 litran muovipullon. Eli ei mitään mustia Battery -tölkkejä jooko
 • Hyvää ja hauskaa festarimieltä ja –fiilistä! Pidä huoli itsestäsi ja tavaroistasi.

Tässäpä vielä muita kieltoja ja kommervenkkejä koska Suomi on sääntövaltio. Vaan näitäkin sääntöjä noudattamalla maksimoimme hauskanpidon:

 • Lavojen edustoilla ei saa tupakoida. Tupakointialueet on merkitty näkyvin kyltein sekä karttaan. Järkkärisedät ja -tädit huomaavat kyllä jos huijaat ja tulevat torumaan.
 • Olemme varanneet tukanpyörittämistä ja rajumpaa tanssia varten moshpit -alueen noin 10 metrin päähän lavan edustasta, oikealle puolelle katsomoa. Muualla starttaavat pitit tulemme ikävä kyllä pysäyttämään. Muistattehan sitten oikeaoppiset pittisäännöt: kaveria ei jätetä, kaatuneet nostetaan pystyyn, ketään ei vedetä tarkoituksella turpaan ja tanssiin ei pakoteta ketään. Hyvä.
 • Crowd Surfing eli toisten ihmisten käsien ja päiden päälle nouseminen ja siellä uiskentelu on kielletty.
 • Vaikka olisit kuinka tappi tahansa, ei kaverin hartioille saa nousta istumaan. Takanasi olevia ottaa kupoliin sellainen.
 • Jos tarvitset lääkkeitä, ota ne mukaan alkuperäisissä pakkauksissaan. Homma menee muuten vähän epäilyttäväksi.

Palvelut

NARIKKA   
Voit jättää ylimääräiset kantamuksesi ja kallisarvoiset esineesi valvottuun narikkaan aivan pääporttien tuntumaan. Narikka ottaa vastaan kaikenlaiset tavarat. Ihmisiä emme ala ripustamaan narikkaan, vaikka joku alkaisi kuinka uunoilemaan tai esineellistämään.

LÖYTÖTAVARAT   
Kuopio RockCockin löytötavarat ja narikkaan jääneet tavarat toimitetaan festivaalin jälkeen Itä-Suomen Löytötavarapisteeseen. Ymmärräthän, että kaikki löytötavarat eivät ole teleportanneet itseään heille viisi minuuttia porttien sulkeutumisen jälkeen. Kärsivällisyyttä! Helpommalla selviät pitämällä tavaroistasi hyvää huolta.


INFOPULJU & MERKKARIMYYNTI    
Tämä supermegagreat-piste sisältää niin löytötavarat kuin virallisen merkkarimyynninkin. Pisteeltä voit ostaa paitsi korvatulppaa ja limpparia, myös katu-uskottavat bändipaidat ja päheät Kuopiorock –vaatekappaleet. Puljussa voi ladata myös puhelinta, mikäli se on sammunut. Otathan kuitenkin oman laturin mukaan, kun me ei oikein tiedetä mikä piuha puhelimeesi varmasti sopii.

MYYNTIKOJUT

Huvialueelta löytyy myynnistä kaikkea maan ja taivaan - Mikkelin ja Kuopion - väliltä. Voit ottaa lävistyksen, ostaa uudet arskat tai seksikkään peruukin, syödä mahan täyteen festaripöperöitä tai ihan vaan kierrellä ja kaarrella ympäriinsä. Suurin osa myyntipisteistä sijaitsee vierekkäin Rantalavan ja Puistolavan välisellä tiellä.

ANNISKELUALUEET
Alueelta löytyy neljä yleistä anniskelualuetta. Pääanniskelu sijaitsee stadionilla, muut anniskelualueet ovat löydettävissä VäinöStagelta sekä Puistolavan ja Rantalavan läheisyydestä. Myös VIP-teltta on kokonaisuudessaan anniskelualuetta.

Kaikki anniskelualueet ovat K-18. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Esteettömyys

Meiltä löytyy inva-koroke, jolta on hyvät näkymät lavalle. Festivaalialueelta löytyy myös invavessoja. Liikuntarajoitteisen henkilön avustaja pääsee festivaalialueelle veloituksetta lipun ostaneen avustettavan henkilön seurassa.

Meillä käy myös vessapassi. Lisätietoa vessapassista täältä.

Talkootyö

Jos mielesi halajaa tekemään Savon suurinta rokkijuhlaa, tilaisuutesi on koittanut! Talkootöitä riittää laidasta laitaan lipunmyynnistä cateringiin, niin rokkikukoille kuin -kanoillekin. 

Lisätietoja sekä talkoohakemus

Otahan yhteyttä!

Rokkitähdet, ei kannata laitella sähköpostia tai soitella meille. Buukataan kaikki keikat suoraan keikkamyyjiltä. Sori!

FESTIVAALIPÄÄLLIKKÖ
Allu Koskinen
Allu(a)kuopiorock.fi

MYYNTIPAIKAT
Info(a)myyntipaikat.fi