Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus

Kuopio RockCockin juhlavuoden festivaaliohjelmistoon on kiinnitetty jyväskyläläislähtöinen raskaan rockmusiikin uranuurtaja Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus. Pitkän tauon pitänyt yhtye nähtiin viimeksi Kuopiorockissa kesällä 2004, ensimmäisessä Väinölänniemellä vietetyssä ”Rokissa”.

Esiintyjät

Dingo tekee paluun! Mukana Kuopiossa

Dingo-kuume nousee jälleen! Neumann, Jonttu, Quuppa, Pepe ja Pete eli Dingo tekevät paluun ja ovat itseoikeutetusti Savon suurimman rokkifestarin synttärijuhlassa mukana. Osta lippusi nyt!

Liput

Kuopiorockin päiväkohtaiset artistit julkaistu!

Kuopion Väinölänniemellä juhlittava Kuopio RockCock –festivaali julkaisee lähes koko ohjelmistonsa. Käy katsomassa päiväkohtaiset artistit ja osta lippusi nyt!

Esiintyjät

Megadeth (US) Kuopio Rockiin!

Pääesiintyjäksi on varmistunut yhdysvaltalainen rocklegenda Megadeth. Dave Mustainen johtama, vuonna 1983 perustettu orkesteri on julkaissut uransa aikana 14 studioalbumia, joista uusin Dystopia näki päivänvalon tammikuussa 2016. 

ESIINTYJÄT

Rokille oma olut Kuopiorock Lager!

Iso-Kallan Panimon ja Kuopiorockin yhteinen hengentuotos saatavilla Savon pääkaupungin kaupoista ja ravintoloista. 15 erilaista etikettiä, 15 erilaista tarinaa, 15 erilaista vuotta. Historiikki etiketin muodossa.